Verkot veteen

Moi!

Niin se on lukukausi ja -vuosi polkaistu käyntiin. Pientä alkukankeutta ollut, jotenkin nihkeä alku mutta kyllä se on tässä sitten käyntiin taas saatu.

Osa jutuista on etänä, jonkin verran talsitaan myös koulun puolityhjillä käytävillä. Matlab ja Simulink naputellaan esim. yllättäen lähitunteina mutta näin on päätetty, joten niin sitten mennään.

Ensi kesänä pitäisi puoliväkisin tunkea jonkin yrityksen ovesta sisään, ensimmäinen ammattiharjoittelu tulee suoritettavaksi. Aikaisemmat Perusharjoittelu 1 & 2 sainkin hyväksiluettua työhistorian avulla, mikä oli tietysti koronan riehuessa varsin hyvä asia.

Tästä kesästä näyttää tulevan parempi harjoittelukesä, paikkoja tuntuu olevan aika paljon, tai ainakin niitä tarjoavia yrityksiä tuodaan esille huomattavan runsaasti.

Juuri hetki sitten lähetin hakemuksen numero 9, yksi on vielä tiedossa että pitää lähettää. Muuten alkaa olla ne helpot ideat loppu. 

Maantieteellistä aluetta olen laajentanut sen verrankin, että ei pitäisi yrityksen puutteesta syyttää. Turusta Vaasaan ja siitä Helsinkiin.

Muistutus LinkedIn profiilistani, tulkaahan katselemaan ja verkostoitukaa!

LinkedIn-profiili!!!

No mitäs tässä on sitten tehty?

Simulointi ja mallinnus on tuottanut monialaista pyristelyä, onpa sitä tehty videokin.


Kuten otsikossa kerrotaankin, käytiin vähän läpi tehtävänantajan käskemänä PID-säätimen I ja D termien vaikutusta signaaliin.

Innovaatioprojektissa (eikö olekin juhlava nimi???) olen ansiokkaasti mm. plasmaleikannut Mersun vauhtipyörää. Innovaatio -> inspiraatio -> perspiraatio!

Vähän on tuo höpöttely siirtynyt osittain LinkedInin puolelle ja olen välillä jopa miettinyt tämän foorumin järkevyyttä. Toisaalta, linkkarissa tulee kuulemma herkästi paha mieli, jos jutustellaan muista kuin ylipirteistä itsekehuista. Joskus lievästi turhauttava alusta, jotenkin niin vieras keskustelutyyli monesta asiasta ja käyttäjäkunta on kauniisti ilmaistuna melko suppea otos suomalaisesta työelämästä.

Näin, nyt on perjantai ja kello tuli juuri yksitoista illalla. Taidan koittaa kaivaa vielä yhden harjoitteluhaaveen esille!

Ainiin, minulla on noita domaineita muitakin, pitäisi varmaan yhteen tekaista jonkinlainen portfolion tyyppinen näyteikkuna, minkä voisi sitten linkkailla hakemuksiin. Tähän hakuun se ei nyt enää ehdi mutta sitten jatkossa.Kommentit

Suositut tekstit