Puolivälin ABC

Morjesta!

Niin paljon on kirjoitettavaa, että tehdään tästä jonkin sortin ketju. En usko että kukaan lukee minun 10-sivuisia tuotoksiani. Siihen perustuu osa opintomenestyksestänikin...

Noniin, alkaa olemaan tämä lukukausi ja siten oman laskentatapani mukaan myös lukuvuosi lopussa. Kun tammikuussa aloittaa, niin eikös silloin joulukuun lopussa ala vuosi olemaan kulunut? Olen kyllä nähnyt erilaisiakin tulkintamalleja...

...

Hyvin on tuossa kursseja tullut valmiiksi, kolme kurssia on vielä pisteissä merkkaamatta. Kahdesta niistä jo "tiedän" mitä palkinnoksi on tulossa mutta kolmas on todellinen mysteeri. Siksi myös kiehtova, kyseessä on kurssi, mihin ihastuin tuolla aikaisemmin lukukauden aikana, luullakseni kirjoitin myös "tulen tätä lausuntoa katumaan myöhemmin" tms. Kun kurssin teoria oli käyty läpi, kävi ilmi että lausuntoni oli kenties ajankohtainen. 

Tavaraa olisi komeasti kahteenkin kurssiin, yhdellä viiden pisteen kurssilla nyt kuitenkin mennään. Siksi I3, eli Innovatiivinen Insinöörimäinen Intuitio tuli tutuksi. Ammattikorkeakoulun sovellus ohjeesta "tee sillai et tulee hyvä!".

Mutta, erittäin hyvä kurssi, suoraa asiaa pienellä henkilökemiallisella kierteellä. Mikä sen parempaa?

Opintomenestyksestä pari sanaa. Olette varmaan nähneet niitä Red Bull mainoksia? Tästä on ollut aiemminkin juttua. "Ei minun tarvitse juosta kovempaa kuin leijona, riittää kun juoksen kovempaa kuin sinä!".

Tähän on tulossa vielä 15 op päälle, joten tuo keskiarvo tuosta vielä muuttuu. Pari vitosta, eli ne nostanevat sitä 2 sadaosaa mutta se yllä esitelty kurssi voi sitten tarjota ihan mitä tahansa... 

Siinä mielessä tuo "opintopisteitä yhteensä" kohta on mielenkiintoinen, että tutkintoon vaaditaan 240 pistettä neljässä vuodessa. Eli kun tästä I3 periaatteen mukaan ratkaistaan tarvittava pistemäärä puolivälissä, saadaan lukemaksi 120 pistettä. 141 + 15 lienee enemmän? Huolimatta siitä mitä sanonnassa sanotaan, enemmän on enemmän.

Eli, odotellaan mitä tässä tapahtuu.

Ja jos nyt tunnet itsesi ärsyyntyneeksi siitä, että esittelen täällä keskiarvoani ja opintopistemäärääni niin... Ajan -99 Volvolla, mittarissa on 510 tkm, mikä sinulla on parkissa itsetuntoasi paikkaamassa?

Ja seuraavaan aiheeseen, ensi kevääseen.

Olen jo yhden ensi kevään kurssin suorittanut, joten "löysää" on tiedossa. Kompensoin sitä ottamalla kaksi kurssia lisää, yhteensä 8 op. Kävi näet niin kätevästi, että keskiviikot olivat lukujärjestyksessä täysin ilman opetusta. Tämähän ei käy, joten lisää oli hankittava. 

Tämä ei ole kuitenkaan vielä niin hankala koulu, etteikö voisi vähän sooloilla.

Ihan kiva tilanne muuten, nyt on suunnitelmassa jo 232 pistettä / 240 mitä tutkintoon vaaditaan ja varsinaiset vapaasti valittavat alkavat vasta ensi syksynä. Paljastan vaikka tavoitteeni koulun osalta, kun tämän lukukauden pisteet ja keskiarvo selviävät. Varmaan viimeistään ensi viikon loppupuolella.

Voi että miten paljon on tässä jutun aiheita, pitää tästä heti tehdä lista notepadiin, jotta tulee kirjoiteltua niitä teidän riemuksenne.

Huomenna kuvaamaan CV-kuvia, olen selvittänyt kiinnostavien yritysten toimipisteitä ja käyn kuvauttamassa huomenna itseni niiden edessä. Tulee pieni maakuntakiertue mutta sitä varten tämä opetukseton "loma" on olemassa. Ehtii olemaan oma itsensä.

Näin, terveisiä kaikille LinkedIn maailmassa, ostin tuon maksullisen version siitä ja kaikenlaista mielenkiintoista sieltä "profiiliasi katsoivat" listasta näkyy. Kiitos siitä että olet ollut niin kiinnostunut, että jaksoit tarkastella profiiliani. Toivottavasti löysit jotain mielenkiintoista.

Jos vaikka huomenna lisää.

PS. Se LinkedIn profiili on Inssiksi.fi LI profiili

Kommentit

Suositut tekstit