Comaline

 Moro!

Tänään oli ensimmäistä kertaa sähkö- ja automaatiotekniikan labrat. Sen verran tuttua kamaa, että teimme siitä sitten saman tien parit labrat valmiiksi. Koulun jälkeen vielä nopeat raportit, palautukseen ja se on siinä. Auttaa että ryhmässä on teollisuus- ja autosähköasentaja...

Joo, saanko narista vähän? Kiitos!

Mitä järkeä on deadlineista mitkä ovat oikeasti comalineja?


Ymmärrän että on kiire ja kaikkea kivaa tekemistä, eikä sitten ihan aina ehdi, jaksa, eikä viitsi kaikkea tehdä. Niitä hetkiä tulee ja se on ihan ymmärrettävää.

Se mitä en ymmärrä, on se että kun joku vääntää raivokkaasti homman valmiiksi deadlineen, saa huomata että hommaan annetaan sitten muille viikko lisää aikaa, kun on niin vähän palautuksia?

Ymmärrän normikäyrättämisen tenttien arvostelussa, tavallaan. Toki sekään ei saa muuttua Kaikki pelaa -periaatteen kaltaiseksi menestystarinaksi. Olen tosin hyötynyt tästä aika paljon, vrt. Red Bull mainos "minun tarvitsee vain juosta nopeammin kuin sinä".

Se että opetellaan nyt, että ei niillä aikarajoilla ole niin väliä, kyllä se antaa taas viikon lisää aikaa, on vähän vaarallinen tie. Viikon myöhästyminen osaurakasta, jostain toimitusvaiheesta tai muusta aikarajasta tuppaa olemaan aika kallista, eikä varmasti katsella hyvällä, että "ei nyt tullut valmista tällä kertaa".

Jos annetaan lisää aikaa, niin olkoon sitten niin, mutta sen pitää näkyä sitten myös harjoituksen arvostelussa. Toki tähän sellainen disclaimer että jos nyt oli kipeä, sairaalassa tai muita "oikeita syitä" niin tottakai, pitäähän ne ottaa huomioon.

Näin, Setämiehen narinat loppuivat tällä kertaa tähän.

Huomenna on opetukseton päivä, itseasiassa loput tämän vuoden keskiviikot ovat vapaita. Torstaina vasta kahdeksi kouluun, joten huomenna on tarkoitus tehdä taikatemppuja Excelin, Wordin, FluidSimin ja Acrobat DC:n kanssa. 

Palataan asiaan, lupaan olla narisematta ensi kerralla. (niin tekisi mieli marmattaa Lemminkäisenkadun pääoven saranoista, mitkä ovat narisseet nyt pari vuotta. Tekniikan ammattikorkeakoulutasoista koulutusta, eikä me saada edes saranoita toimimaan....)


Kommentit

Suositut tekstit