Koneilla ne laivatkin seilaa

 Morjesta!

Tänään alkoivat ensimmäiset labrat, Hydrauliikkaa ja pneumatiikkaa.

Ilman kanssa touhuttiin, kaksi työsylinteriä ja siinä sitten sekvenssi tehtävänannon mukaan. 


Tuossa a-tehtävä, toinen vastaava mutta lähtötilanne molemmat sylinterit ulkona.
(arvatkaapa miten paljon sattuu sieluun entistä teollisuussähköasentajaa nuo "johdotukset"....)

Perhana kun olikin hauskaa!

Vaikka pidänkin aivan mahdottomasti matemaattisesta akrobatiasta ja se kieltämättä onnistuukin ainakin vielä näin AMK-tasolla mainiosti, niin onhan tämä käsillä touhuaminen jo pitkästä aikaa maukasta hommaa.

Tässä on nyt tulossa näiden labrojen lisäksi automatiikkaa sähkötekniikan kylkiäisenä ja sitten vielä Agcon jalokivenä moottorilabrat!
#Muuten!

Olen tässä vimmatusti koittanut pähkäillä jatkoa näissä suuntautumisjutuissa koulussa. Tällä hetkellä siis menossa Moottori- ja energiatekniikka mutta sen kylkeen pitää sitten valita se varsinainen Vapaasti valittavat osio.

Taidan lähteä risteilylle!

Tässä on jotenkin vahvistunut ajatus siitä, että tästä mote-puolesta saan hyvän pohjan ja sen päälle ladon niin paljon laivatekniikan opintoja, kuin ehdin koulun aikana tekemään. Luulen, että ehdin aika monta. Virallisesti vavoja (vapaasti valittavia opintoja) pitää olla 30 mutta tämä on se VÄHIMMÄISMÄÄRÄ!

Jotenkin tässä on päässyt käymään niin, että niitä on nyt kertynyt 19 jo ennen kuin niitä on vielä edes alettu tekemään. Tai no, ruotsin pisteet ovat vielä tulossa mutta ne uskaltanee sinne jo mukaan laskea.

Eli, 30 pitää sitten tuosta toisesta suuntaumisesta valita, joten luulisi olevan tehtävissä 40. Kumma jos ei ole. Tekee vaan. :D

Näin, huomenna etähommailua, taidetaan suunnata sähkötekniikassa logiikoiden maailmaan. 

Taitaa olla loogisinta palata asiaan huomenna.Kommentit

Suositut tekstit