Ruokalabra

 Huomenta!

Juuri tulin koiruuden kanssa ulkoa ja nyt on aika alkaa pikkuhiljaa opiskelemaan. Huomenna Koneenosien suunnittelun ensimmäiset viikkotehtävät ja niiden laskutunti, pitää kuitenkin ohjeiden ja aineiston avulla jo tänään yrittää niin pitkälle, kuin ilman opettajan apua pääsee. Oppimista ei oikein tapahdu, jos menee laskutunnille ja pyytää kaikkeen apua. Mää itte!

Eilen oli Tilastolliset menetelmät ensimmäinen ja ainoa luento. Tämähän onkin sitten kerrassaan mielenkiintoinen ja hienosti järjestetty kurssi. Kokonaan verkkopohjainen kurssi, sitä varten on oma sivunsa, tai no systeeminsä oikeastaan, ja esimerkkien ja esittelyn perusteella edessä on aika hienoja juttuja.

Ja se Matlab. Onhan siihen jo ihan ensimmäisellä matematiikan kurssilla viitattu, ja piti jopa muutama tehtäväkin tehdä. Jotenkin se sitten jäi ja nyt pitää kyllä aika perusteista lähteä. Mutta! Tuon kurssin alkuun pitää suorittaa Matlabin "ajokortti", eli softan valmistajan oma OnRamp minikurssi. Näin kaikki ovat edes jollain tavalla tutustuneita perustoimintoihin, ja voidaan opetella kurssin varsinaista aihetta tehokkaammin.

Nyt tästä sellainen tehokas 8:n tunnin koulupäivä, niin voi huomiseen mennä luottavammin mielin.

Illalla lisää.Kommentit

Suositut tekstit