Pienet siivut

 Moro!

Niin se loppui tämän lukukauden ensimmäinen viikko, mukava pehmeä lasku taas opiskeluun, aika paljon puuttui luentoja kalenterista. Ensi maanantaista sitten piru irti, 9-17 mutta sitä taidetaan tosin ammattikielessä kutsua työpäiväksi. Että siinä mielessä tuttua touhua.

Tänään oli hienoa, Koneenosien suunnittelu. Alkaa ne Lujuusopissa, Lujuusopin rakenteissa, Statiikassa ja vaikka missä opitut asiat muodostamaan oikeita ongelmia ja tehtäviä.


Ihan oikea lasku, voisin kuvitella että tämän kaltaista voisi joutua pähkäilemään. Uutena asiana tavallaan tuo "millinsiivuajattelu". Olen sitä toki käyttänyt ennen, mutta en ole osannut ajatella, että sitä näihin soveltaisin.

Olen ryhmän puolesta hieman huolissani, nämä ensimmäisen viikon tehtävät ovat vaikeudeltaan tavallaan suoraa jatkoa Lujuusopin rakenteiden kurssille, eikä se ollut mikään valtava arvosanamenestys noin keskimäärin. Tätä jos ei ota haltuun heti alusta, niin tentissä on kyllä kylmää kyytiä. Materiaali saa olla tentissä mukana, siksi tuossa tehdyssä tehtävässä on tuota selostusta ja vaiheet on merkitty. Että selviää sitten aikanaan tentissä vielä mitä tässä olen tehnyt.

Näin, nyt pari tuntia vielä rötväilyä ja sitten kuudesta alkaen Matlabin OnRamp "ajokorttia" suorittamaan. Saa sitten ensi viikolla alkaa tekemään Tilastolliset menetelmät kurssin harjoituksia.

Menkäähän saunaan ja ottakaa rennosti. Minä en, koska saunamme on ollut remontissa jo huhtikuusta asti. Pitkä tarina pitkästä remontista, ei mennä siihen sen tarkemmin.

Täältä tähän!


Kommentit

Suositut tekstit