Kunnossa kaiken ikää

Moi!

Viikon päästä se siis alkaa ja tähän aikaan on jo päivä takana. Lukukauden saa kunnian aloittaa Kunnossapito- ja käyttövarmuustekniikka. Alla lyhyt kuvaelma kurssista.


Mielenkiintoinen aihe, melko monella on taatusti kokemuksia tästä tai sen puutteesta. Korjataan kun hajoaa laskematta lainkaan sen kustannuksia. Ainoa huoli syntyy siitä, ettei tule "turhia kustannuksia ehjän korjaamisesta".

Lähetimme muuten tällaiseen tapaukseen liittyen aikanaan taksilla näppäimistön erääseen yritykseen yli 600 km päähän, kun koneet seisoivat ja kiire oli valtava. Erästä toimintoa ohjasi pre-PC aikainen kone, mistä hajosi näppäimistö. Kone ei toiminut, säätöjä ei voinut tehdä, linja seisoi, yritys seisoi. Mutta ei siitä sen enempää.

Olen tässä tehnyt kovasti tuota Metropolian Todennäköisyys- ja tilastomatematiikan kurssia tässä. Haaveena siis tehdä tarvittavat 80% tehtävistä ennen ensi maanantaita, katsotaan onnistuuko kun pitäisi vielä kesän Tuulivoimatekniikan perusteitakin hieman rypistellä. Viimeinen tehtävä pitää palauttaa ja tenttiä saa alkaa suorittamaan ensi perjantaista alkaen. On tosin jo 56% kasassa, joten ei kamalasti olisi tekemättä. Helpot on kyllä jo suurelta osin tehty ja loppuja pitää tutkiskella videoiden ja muun oheismateriaalin avulla.

Kova hinku on jo päästä kouluun. Näillä näkymin sinne taitaa ainakin osittain jopa päästä, tosin ohjeet ovat hyvin suuripiirteiset tyyliin "ollaan etänä, paitsi jos pitää päästä koululle, jolloin sinne saa mennä, jos ei ole kovin suuri ryhmä". Katsotaan nyt, tuossa kun ihmiset kreisibailaavat taas alkusyksyn, niin ei mennä taas kohta kukaan yhtään mihinkään.

Sellaista, nyt pidän loppuillan vapaata!


Kommentit

Suositut tekstit