Integraalin malja

Hei ja terve!

Vappu tuli, oli ja meni. Aika kosteaa oli, TUO oli järjestänyt etälakitusta ja muuta ja itsekin tuli riekuttua Discordissa aamuun asti. Erilainen mutta oikein oiva vappu. Rahaa meni vähän ja kotimatka oli poikkeuksellisen lyhyt.

Enää matematiikan pisteet Peppiin ja sitten odotellaan valmistustekniikan arvosanaa niin tämä on tässä. Ilmoittauduin jo ensi syksyn ja vielä 2021 keväänkin lukukausille ja löytyipä listasta jopa syksyn englannin kurssi johon on laitettu ruksi ruutuun. Aika mielenkiintoinen setti tulossa syksyllä, mielenkiintoisia juttuja, päällimmäisenä ehkä tuo 3D mallinnus. Saa taas aivot uutta ajateltavaa.

Koiranpentua saa mennä katsomaan kahden viikon päästä, toivottavasti kasvattaja pitää meistä ja saamme kaverin varattua. Nyt olisi ainakin täydellinen hetki siihen.

Matematiikan kesäopinnoista Differentiaali- ja integraalilaskenta on alkanut, vielä en ole saanut aikaiseksi alkua pidemmälle mutta kyllä se tästä lähtee. Ensimmäinen mahdollisuus tentin suorittamiseen taisi olla 3.6 joten siihen tähtään että saa tämän heti alussa pois alta.

Joo, odottavalla mielellä noiden em. kurssien pisteiden ja arvosanan kanssa mutta eiköhän ne sieltä tule. Poikkeusaikakin loppuu ja pääsee kerääntymään klimppeihin. Mutta mihin minä täältä lähtisin. On tuota kesäkouluakin ja kaikkea.

Palataan asiaan!

Kommentit

Suositut tekstit