Matemaagikko

Moro!

Tänään tuli matematiikasta kurssin tulokset ja se tuttu 5 sielläkin kummitteli. Oikein hyvin meni siis. Tänään oli myös valmistustekniikan tentti, aika hyvin sain takaraivosta asioita kaiveltua mutta kävinkin alueen läpi eilisen ja tämän aamun aikana 7 kertaa läpi. Olisihan se ollut kummaa jos ei mitään muistaisi.

Fysiikka pitäisi ratketa torstaina, saa nähdä. Pelottaa päivä päivältä aina vain enemmän. Huh huh.

Tämän viikon pidän vapaata koulusta kokonaan mutta ensi maanantaina aloitan Jyväskylän Ammattikorkeakoulun Differentiaali - ja integraalilasken kurssin CampusOnline jutun kautta. Tuon lisäksi on vielä luvassa kertauksenomaisesti Fysiikka 1, Suomen kieli ja viestintä ja tietenkin se aiemmista kirjoituksista tuttu Alkoholijuomien perusteet.

Tuosta päästäänkin tähän. Kävin Alkossa. Aika vähän porukkaa mutta kannattaa tosiaan odottaa torstaihin ennen kuin te sinne menette. Pääsette vappufiiliksiin jo Alkossa. Taitavat kyllä rajoittaa ihmismäärää myymälässä, jotain tällaista muistan nähneeni otsikoissa viime viikkoina.

Lukukausi alkaa loppumaan, ensi syksynä on luvassa hienoja juttuja:


Varsin matematiikkapainotteisia kursseja, hyvä niin. En erityisemmin välitä kursseista missä pitää opetella asioita ulkoa esim. historian kurssin tyyliin. Ei sen puoleen että tässä nyt olisi historiaa luvassa. Mutta niin kuin esimerkkinä. Tai jotain.

Siellähän se fysiikka taas kummittelee, pitää heti alussa ottaa vielä kovemmin homma haltuun kuin tänä vuonna. Valitettavasti jokin tuossa fysiikan opettajan opetustyylissä ei sovi itselle, luennon jälkeen tuntuu että homma on hallussa mutta kun otan tehtävät eteen niin ei yhtäkkiä onnistukaan. Mikä lie ongelmana. Lisää töitä vaan?

Kuuntelen wappuradiota, https://www.turunwappuradio.com/ , varsin oivaa lähetystä pukkaa. Aika kivasti ovat juontajat päässeet sinuiksi homman kanssa ja paikoitellen homma kuulostaa oikeinkin ammattimaiselta.

Erilainen vappu tulossa, aion istua tässä ja maistella rommia. Pitää varmaan osallistua Discordin kautta erilaisiin keskusteluihin jne. Kyllä tässä jotain aina keksitään.

Oikein hyvää vappua just sulle. Pidä hauskaa mutta älä keräännyt klimppeihin. Katotaan tuleeko tällä viikolla enää tekstiä.

Kiitos ja anteeksi!

Kommentit

Suositut tekstit