Etäopiskelu käy fysiikan päälle

Terska!

Täällä taas. Äsken oli fysiikan tentti. Vaikka olenkin periaatteessa kalju niin lattialla oli ainakin virtuaalisia hiustuppoja. Tentti ei oikein ollut linjassa kurssilla olleiden harjoitustehtävien kanssa, jokaisesta tehtävästä oli tarjolla helppo / vaikea vaihtoehdot.

Katselin vaikeaa tehtävää hetken ja tulin siihen tulokseen että lasken suosiolla arvosanalle 1-2 tarkoitetut tehtävät. Silti parissa tehtävässä alkoi tulla aikaraja vastaan. Jokaisella tehtävällähän oli tekoaikaa 22 minuuttia jonka jälkeen Optiman palautuslaatikko meni kiinni. Voi siis tehdä vain yhtä tehtävää kerrallaan eikä jo palautettuun tehtävään voinut palata vaikka toisen tehtävän kohdalla olisi jäänyt aikaa käytettäväksi.

Nyt tulee luokalle hylsyjä. Paljon. Opettajahan sanoi kurssin alussa että 40 % teistä ei läpäise kurssia. Ei taatusti läpäisekään jos harjoitukset ja tentit eroavat näin pahasti toisistaan. Noh, itsellä fysiikasta arvosanatavoite vain 2 koska jostain syystä fysiikka tuntuu olevan vaikeaa. Jopa siinä määrin että otin tosiaan tämän fysiikka 1 kurssin kesäksi uudelleen, tällä kertaa eri ammattikorkeakoulusta kylläkin. Katsotaan joskos se muun oppilaitoksen materiaalilla onnistuisi paremmin. Ainakin kurssi on suunniteltu etänä käytäväksi joten oppimateriaalin pitäisi sopia siihen paremmin kuin webkameran kautta jaettu taulu.

Joo. Ensi viikolla matematiikan tentti, siitä tulee kanssa yksi saatanan työmaa. Asiat ovat tällä hetkellä siinä mielessä hyvin että ennen tätä jälkimmäistä tenttiä olen periaatteessa kerännyt jo tarpeeksi pisteitä arvosanaan 3. Kuitenkin 5 on haussa joten vielä tämäkin tentti pitäisi saada menemään maaliin ja vielä ihan hyvinkin. Tämä viikko aikaa harjoitella ja kerrata asiaa. Aika vaikeita juttuja, jostain syystä tämä kevät on tuntunut vaikeammalta. Alkaa itselläkin tuntua tämä laadukkaiden oppituntien puute.

Rutiinien puute on alkanut itselle olemaan se suurin mörkö, päivistä häviää se runko. Herätään kun sattuu ja valvotaan miten haluttaa. Ei ole aamupalaa, syödään kun syödään ja muutenkin ollaan kuin hipit. Välillä ollut todella vaikeaa aloittaa päivittäistä opiskelutyötä, olen sitten pitänyt suosiolla välipäivän. Kyllä tämä vaikuttaa vaikka näennäisesti olenkin oireeton. Toivottavasti loppuu ennen syyslukukauden alkua.

Tällainen teksti tähän kohtaan, tuotedokumentaation lopputyön palautus ja tuleva matematiikan tentti tässä ovat päällimmäisinä mielessä.

Koittakaa pysyä terveinä ja muistakaa pestä takapuolenne. Palataan asiaan!

Kommentit

Suositut tekstit