Kaikki on kiinni!

Tuanoinii moro!

Nyt se sitten iski, kaikki on kiinni ja loput on suljettu.

Korona iski kovaa, onneksi henkilökohtaisesti. Oli muuten kiva yksityiskohta että onnistuin vilustuttamaan itseni männä viikon ryypiskelyissä. Näin varmaan spitaalisia kohdeltiin aikanaan. Kävin apteekissa hakemassa mitenkään tähän liittyviä lääkkeitä, jonoa oli aikalailla ja ihmiset jonottivat tuttuun tyyliin noin kahden metrin väleillä seisten. Tungin yhteen väliin ja yskäisin ja heti oli taas kaksi metriä tilaa molempiin suuntiin. Ihmisiä on välillä niin mukava trollailla.

AMK tosiaan meni säppiin, aamusta oli etänä fysiikan luento ja äsken testailtiin hommia matematiikan opettajan kanssa. Optiman opetustilasta ei tullut hevon vittua mutta saavat testailla jotain muuta. Aamuinen webbikamera + liitutaulu toimi todella hyvin, toivottavasti matematiikkakin siirretään tähän systeemiin.

Legorobottiprojekti pantiin poikki!!! Voi saatanan perkele! Meillä oli todella kova robotti, johdimme noin kolmella Newtonilla jousivaakakisaa eli meillä olisi ollut todella hyvät mahdollisuudet voittaa koko kisa. Se jää nyt sitten todistamatta mutta henkisesti ja moraalisesti me olimme aivan selkeästi voittajia. Egorobotti FTW!

Myöhemmin tällä viikolla luvassa Tietotekniikan eli käytännössä siis Excelin tentti, sekin etänä. Aika kiva kurssi mutta pientä motivaatiopulaa ollut tähän liittyen mutta onneksi sain siitä kiinni.

Motivaatiopulasta puheen ollen niin Tuotedokumentaatio koki osaltani pienen leipääntymisen mikä palkittiin heti kahdella ykkösellä. Sain siis viikkotentistä ja piirustusten palauttamisesta ykkösen, onneksi elämä jatkuu vielä enkä ole sen kauheammin pelästynyt, menee lähinnä ennemmin naureskellen. Piti tämäkin sitten nähdä...

Tänään olen piirtänyt. Raivokkaasti.Tässä ylempi valmiina ja alempi keskeneräisenä. Siellä on keskeneräisessä vähän ylimääräistä viivaa jos jonkinlaista ja mitatkin vielä puuttuvat. Jatkoa seuraa. Alempi kuva oli muuten erinomaisen mukava tehtävä, sopivasti haastava ja pari uutta juttuakin piti opetella. Erityisesti mieleen nousee se miten yhtä projektiota pääsi eteenpäin vain jonkun matkaa minkä jälkeen piti alkaa piirtämään jo toista että sai toisesta siirrettyä muotoja ensimmäiseen construction linen kanssa. Loistavasti linjassa oman osaamisen kanssa, hyvin haastetta mutta ei mikään toivottoman tuntuinen missään vaiheessa.

Hallitus pitää juuri tiedotustilaisuuden siitä joskos Suomi pannaan kokonaan kiinni, suljetaanko koulut jne. Taidan lähteä Citymarkettiin.

Joo. Eiköhän se tästä. Koittakaa tukea pieniä yrityksiä, varmaan sielläkin on vaikeaa.

Minä menen nyt pois. Palataan asiaan kun jotain uutta selviää. Räkikää kyynärtaipeeseen ja muistakaa ostaa wc-paperia.

Kommentit

Suositut tekstit