Ryypiskely on mukavaa touhua

Moro!

Hiihtoloma menossa kuten viime jutussakin totesin, matematiikkaa on tullut harjoiteltua ensi viikon tiistaina olevaa tenttiä varten. Materiaalitekniikan tehtävät tehty ja fysiikan tehtävät on tullut palautettua jo aiemmin. Ihan hyvin ollaan aikataulussa, kyllä tämä tästä.

Niin siitä ryypiskelystä. Tällä viikolla paritkin bileet, eilen oli Paskat Bileet ja tänään Talvipäivän sitsit joka onkin sitten ensimmäinen lajiaan minulle. Saa nähdä mitä niihin kuuluu.

Olen huomannut että viihteelle lähtee oikein hyvin, usein en kyllä jaksa lähteä mutta kun lähden niin pidän niskasta kiinni. Eilen olin liikkeellä 20 + 3 € budjetilla, annoin luvan itselleni käyttää tuon ruhtinaallisen määrän koko iltaan. Sisäänpääsy ja narikka yhteensä 6 €, lonkero maksoi 4,90 € joten 3 juomaa siinä sitten tuli parin tunnin aikana nautittua. Ja siinä se, vaikka olisi ollut rahaa niin illan budjetti oli edellä mainittu joten eikun kotiin. Kellokin alkoi olla jo niin paljon että myöhempi lähtö olisi vaatinut taksin mihin ei budjetti olisi riittänyt.

Vähän tällaista kontrollia omaan juhlimiseen, mennään kun bileet on mutta vedetään vähän suitsista niin ei pääse opiskelun varsinainen idea unohtumaan. Hyvin on kyllä toistaiseksi jaksanut opiskella ja puristaa mutta ihan varotoimenpiteenä vaan. Karmein tilanne olisi se että seuraavana aamuna olisi niin huonossa kunnossa että jäisi lähtemättä kouluun. Ei näin.

Tänään tosiaan nuo sitsit, siellä on ilmeisesti myös jotain ruokajuttuja, katsotaan miten minä minimahani kanssa hommaan sovin. Otetaan sitten vaan pieniä annoksia ja maistellaan. Jotain pitäisi lauleskellakin, siirrän vastuun tästä suoraan kuuntelijalle. Itse en ole tästä missään määrin vastuussa.

Tänään on Ville-päivä eli siis Turun Yliopiston matematiikkaharjoitussivuston tehtäviä. Varsinaiset tehtävät ovat jo käytännössä tehty mutta Villessä riittää kahlattavaa mukavasti.

Katselin äsken Campus Online sivustoa vähän sillä silmällä että joskos sieltä joutuu kesäksi jotain ottamaan. Eläkevakuutusyhtiö mikä opiskeluni maksaa edellyttää että koko ajan tavallaan tapahtuisi jotain. Jos en siis saa kesäksi harjoittelupaikkaa niin jottai tarttis tehrä. Sivusto tarjoaa Suomen ammattikorkeakoulujen online-kursseja kesän ajaksi joten sieltä saisi tehtyä pisteitä myös kesäksi. Haku käynnistyy ja tarjonta julkistetaan 16.3 ja siihen aamuun on laitettu pillit ja puhaltimet hälyttämään. Ilmeisesti suosituimmat kurssit varataan aika nopeasti joten pitää olla hereillä.

Eilen kävi ilmi että minut on huomattu ja sen lisäksi blogini on bongattu. Ilmeisesti siitä ollaan kiinnostuneita ja asiasta pitää käydä juttua eri tahojen kanssa. Katsotaan mitä tämä käytännössä tarkoittaa. Olen myös teettämässä haalareihin inssiksi.fi brodeerattua merkkiä selkään, vähän samaan tyyliin kuin MC-kerhojen liiveissä on yläreunassa sellainen kaareva merkki. Pitää vain löytää sopiva valmista ja varsinkin oikeaan hintaan, yhden merkin tuotantosarja saattaa olla hintava. Eiköhän tämä tästä kuitenkin onnistu.

Näin, nyt sitä matikkaa ja lauantaina vielä materiaalitekniikan vetokoelasku, sellainen kun kerran varmuudella tulee tenttiinkin. Olisi siis tyhmää olla sitä opettelematta. Palataan asiaan kun sellaista tulee!

Kommentit

Suositut tekstit