Hiihtoloma!

Morjesta!

Hiihtoloma alkoi tänään, hienoja nämä helmikuun päivät, aurinko paistaa jo iltaisin paljon pidempään ja pääsemme nauttimaan kuulaista, lumisista talvipäivistä. Eiku hei....

Joo, loma alkoi mutta tämä viikko menee enemmän tai vähemmän matematiikan kertaamiseen koska lomaviikon jälkeen luvassa on ensimmäinen osakoe. Paljon töitä luvassa ja samalla myös suuria tunteita.

Paljon tässä on tapahtunut, ensi kesän harjoittelut on hyväksiluettu, sain työhistorian perusteella tämän. Vähän sillä rajoilla että menenkö mihinkään töihin vai mitä teen. Laitoin kuitenkin jo eilen neljään tehtävään hakemuksen, tällä viikolla pitäisi laittaa vielä muutama hakemus vetämään. Katsotaan miten käy.

Viikkotenttejä ja etätehtäviä on ollut ja oikein loistavasti on tähän mennessä mennyt, huonoin arvosana on ollut 4. Ollaan matematiikassakin päästy jo sellaiseen asiaan mitä en ennestään osannut joten on pitänyt nostaa vähän oman työn määrää.

Tälläistä, tällä viikolla parit kekkerit, pitää käydä Paskoista bileistä hakemassa haalarimerkki ja seuraavana päivänä onkin sitten sitsit. Ruokaa, seuraa ja hoilausta.

Pieni päivitys tällä kertaa, palataan taas asiaan!

Kommentit

Suositut tekstit