Tilinteon hetki

Hyvää iltaa!

Näin se meni noin vuorokausi tutustuen Baltic Princess laivan tekniikkaan ja teknisiin ratkaisuihin. Varustamo oli järjestänyt minulle oman oppaan ristelyäni varten ja me tulimmekin varsin hyvin juttuun.

Tulimme laivaan vaimoni kanssa, kävimme samantien käyttämässä pöytävarauksemme Grill House ravintolaan mistä löytyikin sopiva annos kuollutta nautaeläintä mistä nautimme mielin määrin.

Ruokailun jälkeen aloimme systemaattisesti käydä läpi laivaa ja sen erilaisia rakenneteknisiä pääpiirteitä. Kävimme läpi laipioita näin periaatteena ja sitten myös tarkemmin  Silver Club / Gold Club jne osiointia. Kun hätä tulee niin klubijäsenyydelläsi on enemmän merkitystä kuin uskotkaan.

Kävimme läpi palo-ovien luomaa vesitiiviiden osioiden tarpeellisuutta ja muuta palotilanteeseen liittyvää teknisiä määräyksiä.

Tämä matka avasi uusia näkemyksiä, ei ole ihan sama miltä tasolta hyttinsä ostaa, Silver / Gold jäsenyys saattaa olla tärkeämpi asia kuin luuletkaan.

Ja tämä nyt on herranjestas sentään sitten parodiaa. Jos nyt jostain hemmetin syystä ei muuten tullut esille. Oli oikein hyvä laivareissu, ruoka oli hyvää ja juoma märkää lukuunottamatta sitä hiton kuivaa ranskalaista siideriä. Se vei kiilteet hampaista.

Tässä oli tavallaan sellainen vanhan elämän jäähyväisviikonloppu. Tästä eteenpäin ollaan opiskelijoita. Oppilaskortin mukaan olen näemmä korkeakouluopiskelija. Tuntuu jotenkin oudolta, aina miettinyt että on enemmän yliopisto / ÅA juttuja. Kai tämä on joku light-versio sitten siitä.

Huomenna on loppiainen. Ja sitten alkaa opiskelut!

Kommentit

Suositut tekstit