Nettivalmennus

Hei.

Asiat eivät ole blogissa aivan kronologisessa järjestyksessä, ennen edellistä postausta olin jo siis saanut päätöksen kuntoutustuesta ja myös kuntoutusrahasta mikä koskettaa tätä opiskeluasiaa paljon lähemmin. Tällainen pieni disclaimer tähän alkuun. Noniin, jatketaan.

Päätös opiskelun aloittamisesta oli siis tehty, sopiva linja oli valittu eli seuraavana vaiheena oli opiskelupaikkaan pyrkiminen. Ammoisina aikoina ammattikorkeakouluun haettiin todistuksen perusteella sittemmin esitehtävien perusteella mutta nyt olisi ensimmäistä kertaa käytössä pääsykoe mistä ei saanut etukäteen mitään muuta kuin osioiden otsikot selville. Esim matematiikka, englanti, suomen kieli jne jne.

Kokeeseen oli siis vaikea valmistautua, "luenpa tuosta englantia" tai "puhunpa hetken suomea". Ainoa mihin voin valmistautua oli siis matematiikka. Aloin hakemaan netistä erilaisia nettivalmennuskursseja, henkilökohtaiseen koulutukseen ei raha olisi riittänyt, siksi hain nettivalmennuksia.

Tämä ei ole maksettu mainos, päädyin https://www.valmennuskeskus.fi/ kouluttajan siipien alle. Valmennuksessa oli monen monta osiota ja satoja harjoitustehtäviä. Aloin käymään näitä läpi. Teoria oli varsinkin alussa hyvin helppoa ja tehtävät sitä myöden myös. Tein tehtäviä muutamia viikkoja, välissä oli ahkeria kausia ja välillä taas, noh, ei niinkään. Koko ajan kuitenkin tein päättäväisesti tehtäviä eteenpäin ja homma eteni.

Tein tehtäviä vielä muutamia päiviä ennen pääsykoetta, sitten päätin varsinaisen oppimisen olevan tehty ja annoin itselleni vapaata pari-kolme päivää jotta sain levättyä pääsykoetta varten.

Seuraavaksi; pääsykoe ja kaljun ihmisen hiustuppoja auditoriumin lattialla.

Kommentit

Suositut tekstit